Sömn – Sov Gott med Hjärnkoll

Längtar du efter en fungerande sömn?

Då är du i gott sällskap. Allt fler människor lider av sömnbesvär och det är något som påverkar vårt vardagsliv och vår prestationsförmåga markant. Men vi kan lära oss att sova gott igen! God sömn fungerar läkande och ger ny kraft, därför är den så viktig för vår hälsa. När sömnen krånglar påverkas ofta hela livet. Nedsatt immunförsvar, koncentrationssvårigheter och ökad stress är exempel på besvär som kan uppstå vid långvariga sömnproblem.

Välkommen till en föreläsning som ger dig grunden för att förstå och hantera din sömn.

Föreläsningen kommer ge dig ”sömn-matten” som hjälper dig att upptäcka vilka faktorer som hindrar din nattsömn och vilka faktorer som stärker din sömn. Föreläsningen kring sömn har sin grund i aktuell forskning kring sömnstörningar och ges utifrån en lång klinisk erfarenhet av att arbeta med svåra sömnstörningar. Genom en kombination av teori och övningar får du lära dig hur tankar, känslor och handlingar samspelar med kroppen och påverkar hur du sover.

Om behov finns kan föreläsningen även innehålla ett utförligt avsnitt kring skiftarbete eller ett utförligt avsnitt kring jetleg, för den som reser frekvent över tidszoner i arbetet.

Välkommen att kontakta Fokus och Balans för att beställa en skräddarsydd föreläsning/workshop utifrån just era behov och önskemål.

Kontakta

Vill du veta mer vad vi kan göra för just dig? Välkommen att höra av dig redan idag!