Sömn – Sov Gott med Hjärnkoll

Offert & bokning här

Längtar du efter en fungerande sömn?

Då är du i gott sällskap. Allt fler människor lider av sömnbesvär och det är något som påverkar vårt vardagsliv och vår prestationsförmåga markant. Men vi kan lära oss att sova gott igen! God sömn fungerar läkande och ger ny kraft, därför är den så viktig för vår hälsa. När sömnen krånglar påverkas ofta hela livet. Nedsatt immunförsvar, koncentrationssvårigheter och ökad stress är exempel på besvär som kan uppstå vid långvariga sömnproblem.

Välkommen till en föreläsning som ger dig grunden för att förstå och hantera din sömn.

Föreläsningen kommer ge dig ”sömn-matten” som hjälper dig att upptäcka vilka faktorer som hindrar din nattsömn och vilka faktorer som stärker din sömn. Föreläsningen kring sömn har sin grund i aktuell forskning kring sömnstörningar och ges utifrån en lång klinisk erfarenhet av att arbeta med svåra sömnstörningar. Utöver att förstå sömnens komplexitet och hur den påverkar vår hälsa, kommer du att få verktyg för att förbättra din egen sömnkvalitet genom föreläsningen. Genom att använda "sömn-matten" får du en strukturerad metod för att analysera dina sömnvanor och identifiera vilka faktorer som kan hindra eller förbättra din sömn. Samt genom en kombination av teori och övningar får du lära dig hur tankar, känslor och handlingar samspelar med kroppen och påverkar hur du sover.

Om behov finns kan föreläsningen även innehålla ett utförligt avsnitt kring skiftarbete eller ett utförligt avsnitt kring jetleg, för den som reser frekvent över tidszoner i arbetet.

Hälsosam Sömn och Välbefinnande med en Erfaren Föreläsare

På Fokus och Balans levereras föreläsningar och workshops av en erfaren föreläsare specialiserad på sömn och välbefinnande. Med både expertis och passion görs varje föreläsning engagerande och relevant. Genom att kombinera den senaste forskningen med praktisk erfarenhet skapar Anna en meningsfull och givande upplevelse för deltagarna. Kontakta Fokus och Balans för att diskutera hur vi kan skräddarsy en föreläsning som möter era specifika behov och önskemål kring sömn och välbefinnande.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.