Inre hållbarhet - För dig som arbetar med människor 

Offert & bokning här

Välkommen till ett hållbart & roligt arbetsliv

Ta hand om dig och din personal genom inspiration & redskap till Inre hållbarhet. Boka en skräddarsydd utbildning, föreläsning eller workshop, handledning och använd ljudfilerna redan idag. Köp vår hyllade bok via Bokus & Adlibris Gruppbeställningar direkt via kontaktformuläret längst ner eller via mail till anna@fokusbalans.se

Ljudfiler till boken hittar du här

Boka utbildning på temat här

Boka föreläsning eller workshop på temat här

Boka handledning på temat här

 

Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor

Den här boken är för dig som bidrar till att bära upp vårt samhälle genom att arbeta med människor, i så kallade kontaktyrken. Att ta hand om andra skapar meningsfullhet och glädje, men det kan också vara slitsamt och dränerande. Kanske har du passerat dina gränser på bekostnad av ditt eget välmående, eller fått skuldkänslor när du känt dig tvungen att distansera dig för att orka?

Vi som har skrivit den här boken vill bryta med gamla föreställningar om att det hör till jobbet att vi ska offra oss själva eller att vi måste stänga av våra känslor för att orka. Vi menar att det är möjligt att värna om vår fantastiska förmåga att känna medkänsla, samtidigt som vi tar hand om vårt eget välmående – vår inre hållbarhet. Då kan vi möta andras lidande utan att tära på våra egna resurser. Genom boken delar vi med oss av den visdom och erfarenhet som finns inom området, tillsammans med aktuell forskning. Välkommen till ett hållbart arbetsliv med glädjen och hälsan i behåll!

Många av de exempel som tas upp i boken präglas av ett vårdfokus, men boken kan vara användbar även för dig som möter mycket människor genom ideellt arbete eller för dig som tar hand om någon i din närhet som är i stort behov av omsorg. 

Anna Rask Sanchez är psykoterapeut, handledare och lärare i MBSR (Mindfulnessbaserad Stressreduktion). Anna Ehnvall är psykoterapeut, stressforskare och arrangör av compassionbaserade handledarutbildningar i KBT. Maria Niemi är psykoterapeut, docent inom folkhälsovetenskap och MBSR-lärare. Tillsammans delar de ett stort intresse för stressrelaterad ohälsa och inre hållbarhet kopplat till arbetslivet.

Recensioner av boken – Inre hållbarhet – för dig som arbetar med människor.

Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor

Kontakta

Vill du veta mer vad vi kan göra för just dig? Välkommen att höra av dig redan idag!