Motivation & Motstånd vid Hälsoförändring

Offert & bokning här

Vi lever idag i den bästa av världar och har en mängd kunskap om hur vi bör leva våra liv och ändå är det många av oss som inte mår så väl. Vi sover dåligt, hinner inte träna, stressar för mycket och äter dåligt eller drabbas av ohälsa för att vi gör allt ”för perfekt”. Trots att vi egentligen vet att vi borde välja annorlunda ”balanserat och hälsosamt” så är det så enkelt att fastna i gamla dåliga vanor, bristande ork eller överdriven press.

 

Välkommen till en föreläsning/workshop som ger dig nycklarna in i vår psykologi och in i våra motivationssystem.

Som gör så att vi kan svara på de stora frågorna kring varför det är så svårt att leva klokt och hälsosamt och varför det är så svårt att få till en beteende förändring som håller över tid. Varför gör vi (smarta) människor ibland så korkade saker? Varför faller vi så lätt tillbaka i gamla vanor och varför kliver vi inte på positiva förändringar som vi vet är goda? Sedan lär vi oss hur vi hittar runt våra svårigheter så att vi kan gå från tanke till handling och nå dit vi vill. Samt få konkreta verktyg för att må väl och fungera väl i en komplex nutid. Välkommen till verklig förändring med Hjärnkoll!

Välkommen att kontakta Fokus och Balans för att beställa en skräddarsydd föreläsning/workshop utifrån just era behov och önskemål.

Föreläsning och workshop om hälsoförändring i Varberg, Halland.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.