Finn Fokus & Flow
– prestera mer och må bättre

Offert & bokning här

Vår nutid ger oss en rad utmaningar med ständiga förändringar, ett aldrig sinande flöde av information och stimuli och en konstant splittring av fokus. Detta utgör vår vardag men vår hjärna har svårt att hantera vår nutid och kan svara med en rad stressymptom vilket drar ner vår livskvalité och vår prestation. I en komplex yrkesvardag med en oändlig ström av stimuli och önskningar/krav behöver vi hjälpa vår hjärna att fungera optimalt men det går med Hjärnkoll.

 

Vore det inte härligt att lära dig att finna ditt fokus och nå ditt flow, så att du kan prestera väl och må bra samtidigt?

Vill du lära dig vägen in i vår psykologi och våra motivationssystem så att det är du som styr din vardag? Vill du få ihop ditt arbetsliv och ha lite energi över när dagen är slut? Vill du hitta ur gamla hjulspår och hitta flexibla strategier för att hantera din vardag och leda dig själv (och andra) dit du vill och när du behöver?

Välkommen till en föreläsning/workshop som djupdyker in i våra psykologiska mekanismer och motivationssystem samt låter dig pröva på redskap för att träna och hjälpa hjärnan att fungera optimalt i en komplex nutid. Vi siktar mot att hitta balans och fokus så att vi mår väl och fungerar väl, ett energibesparande förhållningssätt vilket ger förbättrad prestation och ökad arbetsglädje. Välkommen till varaktig förändring genom hjärnkoll!

Välkommen att kontakta Fokus och Balans för att beställa en skräddarsydd föreläsning/workshop utifrån just era behov och önskemål.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.