För företag - Kreativ dag med Keramik & Meditation

Offert & bokning här

Tid: halvdag eller heldag

Plats: Klackebo, Halland eller hos er på er arbetsplats

En unik dag där ni får släppa vardagen & fylla på med ny kraft & glädje. Fyll på dig och din personal med något alldeles extra.

Välkommen ut i skogarna och möt keramikern och konstnären Lisa Hammar Posse som guidar oss in i lerans värld samt meditationsläraren och psykoterapeuten Anna Rask Sanchez som guidar oss in i mindfulness & self-compassion.

 

Kreativ dag med Keramik & Meditation

Innehåll och upplägg

Vi har två teman som ni kan välja på.

Tema 1. Lera och meditation för återhämtning & välmående. Här utformar vi dagen genom nybörjarsinne och icke-presterande för att bjuda in vila, kreativitet och glädje.

Tema 2. Lera och meditation för fokus & nytänd kreativitet. Här utformar vi dagen genom nyfikenhet och kontrastskapande för att bjuda in nytänkande och glädje.

Allt sammanvävt till en givande hel- eller halvdag där vi kommer till er på er arbetsplats eller ni kommer till oss i vacker skogsmiljö på Klackebo i Halland, hemma hos Lisa där vi är välkomna till hennes gård & verkstad och dess omgivande skog där lugnet och tystnaden råder.

Inga förkunskaper krävs, ”det fina med lera är att det alltid blir något”. Anna kommer vägleda och guida oss in i meditations och reflektionsövningar som går i kreativitetens tecken där vi laddar våra batterier i kropp och själ men också finner inspiration till fortsatt utveckling. Vi kommer arbeta med närvaro och medkänsla men också utmana vårt sinne med ert valda tema. Dagen är omväxlande uppdelad med meditationspraktik och lerpraktik. Det blir en inbjudan till på ett lekfullt sätt möta oss själva och öva på att släppa taget om vanemässiga mönster som garanterat skapar delad glädje.

Vid heldag på Klackebo kan lättare vegetarisk lunch och fika köpas till, vid halvdag kan fika köpas till.

Pris

Pris 1900 kr ex moms/deltagare för halvdag (3h), 2900 kr ex moms/deltagare för heldag (6h). Minimum 8 deltagare.

Anmälan och frågor

Anmälan är bindande. Anmälan till anna@fokusbalans.se eller sms till 073-8303650.

Vill du veta mer om Lisa Hammar Posse http://www.hammarposse.se/

Vill du veta mer om Anna Rask Sanchez https://fokusbalans.se/om-oss/

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.