Motivation & Motstånd i Organisationsförändring

Offert & bokning här

Står ni inför eller befinner ni er mitt i en organisationsförändring? Då vet ni kanske att det är en svår konst att få alla medarbetare och dig själv med på tåget men kanske förstår ni inte varför? Då är det här den perfekta föreläsningen/workshopen för er!

Att hitta förbi motstånd och nå verklig förändring

Vore det inte skönt att förstå varför mina medarbetare/jag själv inte gör som jag säger trots att alla argument är på min sida? Varför vi så lätt faller tillbaka i gamla vanor och varför vi inte kliver på positiva förändringar som vi vet är goda? Hur det kan vara så svårt att gå från tanke till handling?

Vill du lära dig vägen in i våra motivationssystem? Vill du sluta slösa energi genom att vara den som (ensam) driver förändringen som du ser som nödvändig? Vill du hitta ur gamla hjulspår och hitta flexibla strategier för att leda dig själv och andra?

Välkommen till en föreläsning i workshopformat med en djupdykning in i våra psykologiska mekanismer och motivationssystem samt pröva på redskap för att träna och hjälpa hjärnan att fungera optimalt i en komplex nutid. Vi siktar mot att hitta rätt fokus och balans så att vi mår väl och fungerar bra, ett energibesparande förhållningssätt vilket ger förbättrad prestation och ökad arbetsglädje.

Välkommen till varaktig förändring genom hjärnkoll!

Välkommen att kontakta Fokus och Balans för att beställa en skräddarsydd föreläsning/workshop utifrån just era behov och önskemål.

Föreläsning och workshop om organisationsförändring i Varberg, Halland.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.