Mindfulness & Self-Compassion i nutida arbetsliv/liv

Offert & bokning här

Välkommen till en spännande föreläsning där vi utforskar hur mindfulness och self-compassion kan förbättra vårt välmående och vår effektivitet i arbetsliv och vardagsliv. Vi utgår från högaktuell forskning om hur dessa metoder kan tillämpas inom självledarskap och organisationsutveckling samt främjar en balanserad vardag. 

I en komplex yrkesvardag med en oändlig ström av stimuli och önskningar/krav behöver vi hjälpa vår hjärna att fungera optimalt.

Då många människor idag lever med höga inre och höga yttre krav så har intresset för meditation och self- compassion blivit allt större. Att kunna nå våra smartaste delar av hjärnan och kunna kyla ner vårt stressystem blir allt viktigare i en hektisk vardag. Att finna olika vägar till att kropp och hjärna mår väl och att vi är i balans är en viktig del för att bemästra vår nutid.

Att hjärnan kan förändras biologiskt med hjälp av mental träning är numera vetenskapligt belagt. Förbättrat beslutsfattande, ökad produktivitet, minskad stress, förhöjt fokus och förbättrade relationer i arbetsgrupper är några av de påvisade effekterna av mindfulness- och self-compassionträning. Att mindfulness- och self- compassionträning kan användas i en organisatorisk kontext prövar många föreställningar om hur företag kan ledas och om hur produktivitet samt välmående bland chefer och medarbetare kan uppnås. Idag använder en lång rad av framgångsrika företag olika former av mindfulnessträning som en del av sin verksamhetsutveckling. 

Utforska Mindfulness med Anna: En Föreläsning för Välmående

Upplev hur mindfulness och self-compassion kan förändra ditt liv både på jobbet och hemma. Genom vår interaktiva och  engagerande föreläsningar får ni insikter i hur dessa tekniker kan minska stress, förbättra fokus och stärka relationer. Anna, som är en erfaren föreläsare inom mindfulness, kommer att guida dig genom praktiska övningar och aktuell forskning. Lär dig hur mindfulness kan integreras i din dagliga rutin för att öka ditt välbefinnande och effektivitet. Boka en föreläsning med Anna och upptäck kraften i mindfulness idag. Låt Fokus och Balans hjälpa er prestera mer och må bättre!

Varje företag är unikt med sina möjligheter och utmaningar så kontakta Fokus och Balans för ett skräddarsytt upplägg för just er organisation.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.