Led dig själv och andra med Hjärnkoll

Offert & bokning här

Vill du hitta förbi motstånd och nå verklig förändring? Vill du lära dig vägen in i våra motivationssystem? Vill du sluta slösa energi genom att vara den som (ensam) driver förändringen som du ser som nödvändig? Vill du hitta ur gamla hjulspår och hitta flexibla strategier för att leda dig själv och andra?

Få Hjärnkoll på att leda dig själv och andra - dit du vill och när du behöver

Hur kan det vara så svårt att gå från tanke till handling? Varför gör mina klienter/medarbetare/jag själv inte som jag säger trots att alla argument är på min sida? Varför faller vi så lätt tillbaka i gamla vanor och varför kliver vi inte på positiva förändringar som vi vet är goda?

Välkommen till en föreläsning i workshopformat med en djupdykning in i våra psykologiska mekanismer och motivationssystem samt där vi prövar på redskap för att träna och hjälpa hjärnan att fungera optimalt i en komplex nutid. Vi tittar på nycklarna till verklig förändring och egenaktivering. Vi siktar mot att hitta balans och fokus så att vi mår väl och fungerar bra, ett energibesparande förhållningssätt vilket ger förbättrad prestation och ökad arbetsglädje.

Välkommen till varaktig förändring genom hjärnkoll!

Välkommen att kontakta Fokus och Balans för att beställa en skräddarsydd föreläsning/workshop utifrån just era behov och önskemål.

Boken "Inre hållbarhet - för dig som arbetar med människor" finns nu för beställning.