Retreat Mindfulness och Self-Compassion

Tid: September 2023 fredag - söndag

Plats: Naturskön kursgård i Halland

“A moment of self-compassion can change your entire day. A string of such moments can change the course of your life.” – Christopher K. Germer

Retreat Mindfulness och Self-Compassion

Genom åren har vi genomfört många uppskattade tysta retreats där vi fördjupat och förnyat vår praktik av Mindfulness och Self-Compassion. Tysta retreats är en möjlighet att lämna vardagslivets måsten bakom sig och fördjupa sitt utövande av mindfulness och meditation. Retreaten brukar gå i stillhetens och återhämtningen tecken där vi laddar våra batterier i kropp och själ men också finner inspiration till fortsatt kreativitet och praktik.

För närvarande finns ännu inga nya datum satta men med all sannolikhet kommer vi ha ett retreat september 2023. Det går fint att redan idag lämna en intresseanmälan för en enskild deltagare. Är ni en grupp kan vi arrangera retreats för just er.

Tidigare upplägg har varit en till tre dagar där vi utforskar mindfulness och self-compassion – hur kan vi vara mer närvarande i våra liv och möta oss själva och andra med mer medkänsla? Vi har tittat närmare på hur vi får till praktiken i vardagen och hitta ett hållbart förhållningssätt till oss själva och till vår omvärld. Dagarna har varit varsamt uppdelade med sittande och gående meditation och mindful yoga, samt andra övningar i embodied awareness. Det har även funnits möjlighet till delande reflektion/samtal innan vi praktiserar i tystnad.

Vi får en möjlighet att möta oss själva i tystnad och öva på att verkligen släppa taget om det vanemässiga mönstret och se världen med nybörjarsinne.

Lärare: Anna Rask Sanchez – Leg. Psykoterapeut, Leg. Fysioterapeut och Meditationslärare inom MBSR.
Förfrågningar är välkomna via: anna@fokusbalans.se

Kontakta

Vill du veta mer vad vi kan göra för just dig? Välkommen att höra av dig redan idag!