höst retreat

Tid: Söndag 22 september & Söndag 17 november, kl 9.00-15.00

Plats: Borgmästaregatan 2, Varberg

“A moment of self-compassion can change your entire day. A string of such moments can change the course of your life.” – Christopher K. Germer

Ta chansen att fördjupa och förnya din praktik av Mindfulness och Self-Compassion. Det blir en möjlighet att en heldag lämna vardagslivets måsten bakom sig och fördjupa sitt utövande av mindfulness och meditation, för dig som tidigare gått en MBSR-kurs eller har en meditationspraktik i annan form. Dagen kommer gå i stillhetens och återhämtningen tecken där vi laddar våra batterier i kropp och själ men också finner inspiration till fortsatt praktik.

Vi kommer vara på Borgmästaregatan 2 i centrala Varberg med promenadavstånd till havet.

Under dagen kommer vi att utforska mindfulness och self-compassion – hur kan vi vara mer närvarande i våra liv och möta oss själva och andra med mer medkänsla? Vi kommer titta närmare på hur vi får till praktiken och hittar ett hållbart förhållningssätt till oss själva och till vår omvärld. Dagen är varsamt uppdelade med sittande och gående meditation och mindful yoga, samt andra övningar i embodied awareness. Det blir även möjlighet till inledande delande/samtal innan vi praktiserar i tystnad.

Vi får en möjlighet att möta oss själva i tystnad under en dag och öva på att verkligen släppa taget om det vanemässiga mönstret och se världen med nybörjarsinne.

Kursavgift: 950 kr/ tillfälle.

Kost: Ta med egen lunch i picknickform. Lunchen kommer vi äta som en del av praktiken och under tystnad. Förbered din lunch med omsorg utifrån vad du tycker om och mår väl av men håll den gärna lätt. Te och tilltugg finns i studion.

Lärare: Anna Rask Sanchez – Leg. Psykoterapeut, Leg. Fysioterapeut och Meditationslärare inom MBSR.

Anmälan och förfrågningar är välkomna via: anna@fokusbalans.se

Anmälan är bindande. Max antal deltagare: 9 personer. Sista anmälningsdag en vecka innan varje tillfälle.