Kreativ Retreatdag med Lera & Återhämtning & Insikt

 

Tid: 20 april 2024

Plats: Klackebo, Halland

Längtar du efter att släppa taget om vardagens måsten och hitta en ny väg in i återhämtning och vila. Kanske längtar du också efter en paus från prestation och höga krav och bär på en önskan om att hitta in i kreativitet och utforska nya sidor av dig själv som kan ge insikt om nästa steg.

Välkommen ut i vårskogen och möt keramikern och konstnären Lisa Hammar Posse som guidar oss in i lerans värld samt meditationsläraren och psykoterapeuten Anna Rask Sanchez som guidar oss in i mindfulness & self-compassion. Allt sammanvävt till en unik heldag i vacker skogsmiljö på Klackebo i Halland.

Kreativ Retreatdag med Lera & Återhämtning & Insikt

Retreatet kommer hållas hemma hos Lisa där vi är välkomna till hennes gård & verkstad och dess omgivande skog där lugnet och tystnaden råder. En fantastisk miljö för dig som vill finna ro i själen och prova på lera som en väg till insikt. Lisa visar och vägleder hur man kan skapa i lera med olika tekniker och två kontrasterande leror. Inga förkunskaper krävs, ”det fina med lera är att det alltid blir något”. Anna kommer vägleda och guida oss in i meditations och reflektionsövningar som går i återhämtningens och kreativitetens tecken där vi laddar våra batterier i kropp och själ men också finner inspiration till fortsatt utveckling och praktik. Vi kommer arbeta med närvaro och medkänsla men också utmana vårt sinne med tema nyfikenhet och kontraster.

Retreatdag 20 april 2024. Deltagare 8-10 personer. Tid kl. 10.00-16.00. Lättare vegetarisk lunch ingår. Dagen är omväxlande uppdelad med meditationspraktik och lerpraktik och om vädret tillåter en gemensam skogspromenad & lunch utomhus. Oömma mjuka kläder samt bra skor rekommenderas. Dagen blir en inbjudan till på ett lekfullt sätt möta oss själva och öva på att släppa taget om vanemässiga mönster och se världen med nybörjarsinne.

Pris 2600 kr

Sista anmälningsdag 5 april. Anmälan till anna@fokusbalans.se

Anmälan är bindande. Frågor och funderingar är välkomna till Anna, enklast via mail anna@fokusbalans.se eller sms till 073-8303650.

Vill du veta mer om Lisa Hammar Posse http://www.hammarposse.se/

Vill du veta mer om Anna Rask Sanchez https://fokusbalans.se/om-oss/

Kontakta

Vill du veta mer vad vi kan göra för just dig? Välkommen att höra av dig redan idag!